Anne-Mette Fiil, Best of Houzz 2017-2018-2019

web_stue.jpg

For at se hele tekst på TABLET/MOBIL brug 2 fingre touch

Houzz

Anbefalinger/ Hvad siger kunderne..... 

PRIVATE HJEM:

Tusind tak for både besøg og indretningsforslag. Du har virkelig givet os masser af både inspiration og konkrete forslag at arbejde med. Det er vi super, super glade for.

Christian & Karina Elmose, Vanløse

Vi er rigtig glade for det oplæg du har lavet til os. Både selve de idéer du har kommet med men bestemt også, at det hele har været så gennemarbejdet og forslag til stole, borde, lamper mv. var linet op og til at vurdere. Det var lige sådan en oplæg vi drømte om at få.
Vi glæder os rigtig meget til at komme igang med det.
 

E. Dysseholm, Charlottenlund

”Vi stod for at skulle købe møbler, male og ikke mindst indrette os i vores nye hus. Men hvilken farver skulle vi vælge? Og hvad skulle males/ikke males? hvilke møbler passer/passer ikke til vores stil og hus? Anne-Mette kom ud til os i Jyllinge og kom med nogle super gode idéer tilpasset til vores stil, vores hus og ikke mindst vores tegnebog.
Det der var super dejligt ved rådgivningen fra Anne-Mette var at vi gjorde ”det rigtige” første gang.
Vi undgik fejlkøb, fejlvalg af farver m.v. og resultatet er helt perfekt! Vi kan varmt anbefale Anne-Mette!” 
 

Kenneth Jørgensen
Salgschef , Jyllinge


Tak for den fremsendte handlingsplan. Vi er rigtig glade for dit arbejde, og nyder allerede nu stuen på en helt anden måde, selvom vi jo ikke er komme helt på plads.
Vi sparer ca. 35.000 kr, ved at følge dine køkken forslag. Så det er nu planen :-)
Vi har været ude og kigge på alle de møbler du har anbefalet og er rigtig glade for de forslag du er kommet med.
Indtil videre tusind tak for din ærlige og super professionelle måde at være på, Selv min Mand Søren har du fået rykket rigtig meget i forhold til indretning og at få tingene på plads :-)

Karina & Søren Jyllinge

Da vi stod foran en flytning fra Hellerup til London og samtidig skulle indrette en lejlighed i København, følte vi, at vi harvde brug gro professionel hjælp til at kunne overskue det hele. Det leverede Anne-Mette og mere til . Vi er ovenud begegstrede for resultaterne i begge boliger. Anne-Mette er behagelig og professionel at arbejde sammen med. Hun har vanvittig god smag og en sikker hånd. Vi kan give hende vores varmeste anbefaling.

Jens Peter & Nanna Leschly Neergaard, London

"Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle kunne bruge en boligindretnings konsulent til at hjælpe mig med at få min bolig til at fungere.
Var utrolig skeptisk, men det er det bedste jeg længe har gjort.
Du fik på meget kort tid løst et væld af udfordringer i mit hjem, jeg selv har kæmpet med i lang tid.

Nu ser det fantastisk ud og jeg har sparet rigtig mange penge ved ikke selv at bare at købe de møbler, jeg troede ville gøre forskellen! "
 

Tove Petersen, Espergærde


Vi skriver nu dette ud i vores netværk, da der helt sikkert er nogen, som vil have ligeså meget glæde af et besøg fra dig, som vi har haft:
"Efter vi havde købt nyt hus og var i færd med at flytte ind tænkte vi, at vi skulle ud og købe mange nye møbler og bruge mange penge. Ved en konsultation fra Anne-Mette fik vi indsigt i hvordan vi kunne genbruge mange af de ting, som vi havde fra vores tidligere lejlighed, med et supplement af nogle få nye møbler.
Det har givet et skønt hjem og vores sjæl er flyttet med"! og vi er ikke blevet ruineret. Det havde vi ikke kunne gøre uden professionel hjælp.
 

Sune & Pia, Kalundborg


"Det er den bedste rådgivning jeg længe har fået. Konkret og til at have med at gøre"
 

Inger Eliassen, Frederiksberg

 Fantastisk konstruktiv dialog, meget professionel rådgivning og resultatet er et helt igennem perfekt hjem, lige som vi ønskede. Anne-Mette har et fantastisk godt øje til de muligheder der er og hvordan man opnår det ønskede resultat. Hun er up to date med hvad der sker indenfor indretning både herhjemme og internationalt. Vores ønske var en international stil og det er hvad vi har fået. Vi er MEGET glade for det færdige resultat og det fantastiske job Anne- Mette har gjort og kan varmt anbefale hende.
 

Lene Buus Skou, Vedbæk

Tusind tak for handlings-planen - det var en fornøjelse at have besøg af dig, og du har virkelig hjulpet os meget!! Vi er allerede godt igang med alle dine gode forslag!!
Vi vil anbefale dig til alle vi kender!
Mange venlige hilsner
 

Debbie & Mikael


Fiil & Fiil har givet os en god mulighed for at udnytte de muligheder vi har i vores hus på en mest optimal måde, så den røde tråd er gennemgående.
Vi oplevede at små ændringer har stor indflydelse på oplevelsen af rummet, og det er vi utrolig glade for at have haft god hjælp til.
Vi kan på det varmeste anbefale Fiil & Fiil.
 

Christian og Camilla Bennich


"Tak fordi at du kunne hjælpe med at skabe et hjem, som jeg er utrolig glad for, uden at jeg skulle ud og bruge en masse penge."
 

Karin Vestergaard, Hillerød


"Først og fremmest vil jeg gerne sige dig TUSIND tak for dit besøg. jeg var lidt nervøs på forhånd; hvad bliver ideerne; rammer det min smag; er det pengene værd! Og der må jeg sige, at alle mine tvivl blev vasket væk under dit besøg;
jeg er Super-glad for dit besøg, og du har virkeligt forstået at ramme min smag rigtigt langt hen ad vejen og jeg er så glad for at have kontraheret med netop dig! Og du er kommet med nogle fantastiske ideer til indretning, som jeg er rigtigt, rigtigt, rigtigt (!) glad for"
 

Peter Niebuhr
Konsul

Nu har vi boet i vores skønne hus i over et år - og jeg har slet ikke lyst til at lave noget om ved indretningen - Alt er perfekt og fungerer. Tusinde Tak for din hjælp i juli 2013

Susanne Korsgaard, Farum

Tusind tak for besøget på  i fredags (inkl. efterfølgende rapport) – og alle dine inspirerende forslag. Det var fedt at få dine øjne på, og blive udfordret på lejlighedens indretning. Det var et tiltrængt, kreativt indspark for os.

Anne Michelle Hicquet, Valby

Tusind tak for forslagene. Det var lige det skub, jeg skulle have til at komme videre. Jeg er meget glad for dit forslag om at bytte om på arbejdsværelse og spisestue, så jeg nu har arbejdsværelse i den ovale stue. Det har været en fornøjelse at møde dig, og jeg vender helt sikkert tilbage efter gode råd en anden gang 

Inge Kristiansen, Christianshavn

Tusinde tak for det fremsendte. Vi er rigtig glade for dine forslag, specielt løsningen omkring køkkenet bliver virkelig god. Vi har fået fjernet muren ml. de to rum og lyset strømmer ind - det er super skønt. Nu er du skrevet ind i husets historie, for det er din fortjeneste at vi gik den vej :-) Tak for det!

Gitte Beha Smed, Frederiksberg

 

Tusind tak for dit besøg. Det har virkeligt sat gang i tanker og handlinger hos os.Vi er gået igang med at rydde op og rydde ud.Tak for det gode projekt papir. Jeg er imponeret af så meget du kan rådgive om så hurtigt og stadig få meget med i rapporten.

Det føltes som om du ramte vores behov spot on!

Kirstine og Allan Kjær, Hvidovre

Tak for inspiration og rigtig gode idéer til indretning af vores stue! Den er totalt forandret med forholdsvis få midler. Både vi og vores gæster nyder rummet MEGET mere nu!

Mie Hyldal Jung, Slangerup

Med hjælp fra Anne-Mette har vi fået lavet en plan der inkluderer de fleste af rummene i vores hus, især i stuen og vi har store forventninger til resultatet. Det har været både lærerigt og meget inspirerende at have besøg af Anne -Mette og har fået mange og brugbare tips og ideer til både indretning og farvevalg. Ting vi aldrig selv var kommet på. Vi er i fuld gang med renovering og indretning, og glæder os til at nyde det færdige resultat. Med Anne-Mettes hjælp har vi undgået fejlindkøb, både nu men også på sigt er vi overbeviste om. Vi kan på det varmeste anbefale Anne-Mette

Irene og Karsten Dalgaard Pedersen, Haslev

Det har været en kæmpe oplevelse at få besøg af Anne-Mette. hun gennemgik hele vores lejlighed, og der skal ske ting! Vi har allerede kastet os over projektet, da vi faldt pladask for Anne-Mettes ideer til, hvordan vores lejlighed skal se ud. Tak Anne-Mette for sparket til at komme igang.

Helle og Lars Kristensen, Frederiksberg

 

FIRMA INDRETNING:

NetDesign A/S har benyttet sig af Fiil & Fiil til indretning af mødelokaler samt kommet med ideer til en bedre indretning af kontorerne.
Vi er utrolig glade for de input vi har fået, og glæder os til at vores projekt står helt færdigt.
Vi kan anbefale Fiil & Fiil som har leveret et flot produkt.
NetDesign A/S Farum


"Fik rekommanderet Anne-Mette fra en af mine venner, som havde fået sit hus indrettet. Nu har hun lavet vores nye kontor og det er blevet helt fantastisk. Meget unikt og uden at koste en formue. Masser af gode ideer."
J. Meilstrup
Euroadds, København


SkovlundeTandlæge Klinik
Tusinde tak for din detaljerede rapport.
Vi er meget positive over for dine ideer og glæder os til at komme videre i processen. De foreslåede lamper er bare super cool.
Jørgen Wallin


CEDI
Super glad for dine forslag.
Michael Carvø


Svane Klinik
Tusinde tak for idag, spændende forslag, glæder os til at komme igang.
Pia Herman

Share |