Anne-Mette Fiil, Best of Houzz 2017-2018-2019

untitled.JPG

For at se hele teksten på MOBIL/TABLET brug 2 fingre touch

Eksklusiv Bolig Indretning kontakt:

Jeg har ofte oplevet, at en kunde har fået arkitekt tegnet et smukt nyt hus, eller købt en gennem designet lejlighed, men indretningen / møbleringen - den har der ikke været taget højde for - og det er rigtig synd. 

Hvis du netop skal til at bygge nyt- eller mangler ideer og forslag til hvordan du indretter dit hjem men samtidig ønsker, at jeg hjælper igennem hele - eller blot dele af processen, så gør jeg meget gerne dette.

Det vil så betyde, at jeg først forlader opgaven, når dit hjem står fuldstændigt færdig indrettet, og du blot kan begynde at nyde det.

Vi starter med den første konsultation på ca. 3 timer, derefter udfærdiger jeg en udførlig detaljeret handlingsplan.

Ud fra denne plan, som du selvfølgelig skal godkende, vil jeg tage mig af hele projektet. Det kan være, at det kun drejer sig om selve indretningen af boligen, hvor vi genbruger nogle af de ting du allerede har, men det kan også være mere omfattende. Det er helt op til dig.


Det kunne f.eks. være:

- Ombygning, valg af materialer f.eks. gulve osv.
- Valg af køkken, eller badeværelse.
- Møde med håndværkere og evt. arkitekt.
- Indkøb af møbler, tæpper og o.lign.
- Opmåling og syning af gardiner.

Valg og indkøb af accesories, f.eks. puder, kunst osv.

Du har også mulighed for at få udfærdiget 3D tegninger. Dette er mest relevant, hvis det er indretning i et nyt byggeri, men kan selvfølgelig bruges i andre tilfælde. se nærmere under priser.

Se priser her:

Share |