Anne-Mette Fiil, Best of Houzz 2017-2018-2019

Som den første i Danmark, udviklede jeg konceptet med, at gøre bolig indretning tilgængelig for den almindelige dansker. Ved at tilbyde konsultationer til en pris, som gjorde det økonomisk muligt, at få indrettet ens hjem optimalt.

I 14 år har jeg indrettet mere end 355 boliger. Fra den lille etværelses lejlighed til den store herskabslejlighed, sommerhus, virksomhed eller villa, En passion for at indrette med økonomien og - det personlige i focus,. Andre er kommet til med lignende koncepter - fordi det virker.. Jeg kan dog med min store erfaring, tilbyde noget helt specielt, både i min forståelse for hvordan en bolig kan indrettes, mit personlige engagement, samt mit kendskab til sammensætningen af godt design til overkommelige priser. 

Da jeg er helt uafhængig af diverse møbel firmaer, vil jeg altid kunne foreslå møbler og andet inventar ud fra det, som passer bedst i din bolig til en overkommelig pris.

For at se hele tekst på TABLET/MOBIL brug 2 fingre touch

Har du brug for hjælp til bolig indretning, er du kommet til den rette......kontakt mig her.

Alle hjem kan indrettes til skønne boliger - og ethvert hjem kan blive funktionelt, hyggeligt eller strømlinet – alt efter hvilken stil, man nu drømmer om.

En af mine velafprøvede pointer er, at det ikke behøver at være dyrt, at indrette et hjem. Faktisk er en af mine forcer netop, at finde kvalitet og design til priser, som de fleste kan overskue og så blande dem med det, man måske allerede har.

Fra de gængse møbel huse som IKEA, ILVA o.lign. til de lidt dyrere som f.eks  BOLIA, HOUSE DOCTOR eller mindre kendte mærker. Er det brugte møbler på nettet eller auktion, ja så finder vi det der

Brænder du for, at få de sidste nye designer møbler som f.eks.Italienske PORRO, MDF it, KRISTALIA, DESALTO, CASA Desus eller måske nyt dansk design-, eller klassikere. Det vigtigste er, at det reflektere din person og passer til dit hjem og din økomomi.

Jeg når frem til nogle holdbare løsninger inden for et budget, som ofte ligger under hvad man som privatperson, hurtigt kan brænde af på møbler - som så alligevel ikke var det helt rigtige.

Pengene man bruger på indretnings hjælp, er hurtigt tjent ind igen, ved at undgå fejlkøb eller investering i noget, som ikke fungerer

Oprydning og organisering  er en vigtig for, at skabe et hyggeligt og funktionelt hjem. Her gælder det om, at kombinere nytænkning med en række gode og gennemtænkte opbevarings løsninger.

Med lidt omtanke er det altid muligt, at finde frem til en nem, snild og økonomisk overkommelig plan.

Alle har ret til at få et skønt hjem og derfor er min opgave, at se på alle slags hjem. Det handler om, at komme med konkrete løsninger på, hvordan man opnår de drømme og tanker man har om sit hjem

Indretnings opgaven handler ikke nødvendigvis om, at skulle efterligne - eller skabe en bestemt stil, men mere om at se på, hvordan man opnår en rar, fungerende og smuk bolig. Blot ved brug af de ting man allerede har, og måske med tilføjelser som fornyer, så hjemmet kommer til at passe til det enkelte menneske eller familie.

Kontakt mig her

Share |