Om mig

Anne-Mette Fiil

Med mange års erfaring og en hel naturlig og personlig tilgang til en opgave mener jeg, at alle hjem kan indrettes til skønne boliger - og ethvert hjem kan blive funktionelt, hyggeligt eller strømlinet – alt efter hvilken stil, man nu drømmer om.

En af mine velafprøvede pointer er, at det ikke behøver at være dyrt, at indrette et hjem.


Faktisk er en af mine forcer netop, at finde kvalitet og design til priser, som de fleste kan overskue og så blande dem med det, man måske allerede har.

Jeg når frem til nogle holdbare løsninger inden for et budget, som ofte ligger under hvad man som privatperson, hurtigt kan brænde af på møbler - som så alligevel ikke var det helt rigtige.

Pengene man bruger på indretnings hjælp, er hurtigt tjent ind igen, ved at undgå fejlkøb eller investering i noget, som ikke fungerer.

Oprydning og organisering er også vigtig for, at skabe et hyggeligt og funktionelt hjem. Her gælder det om, at kombinere nytænkning med en række gode og gennemtænkte opbevarings løsninger.

Med lidt omtanke er det altid muligt, at finde frem til en nem, snild og økonomisk overkommelig plan.

Alle har ret til at få et skønt hjem og derfor er min opgave, at se på alle slags hjem. Det handler om, at komme med konkrete løsninger på, hvordan man opnår de drømme og tanker.
Anmeldelser (Se alle)

Anne-Mette hjalp os ifm. vi skulle flytte fra vores gamle hus over i et nyere hus (7 år gammelt). Udover at vi ønskede en stilfuld og lækker indretning, så havde vi også en udfordring med at skulle etablere en arbejdsplads i stuen, som er nødvendigt indtil den ældste af vores 3 børn flytter hjemmefra...

Peter Frentz

5 Stjerne

Anne-Mette er bare fantastisk! Vi har brugt hende i vores 3 hjem og bruger hende uden tvivl, igen. Hver gang har vi haft nye ønsker og drømme og hver eneste gang har Anne-Mette formået at indfri alle vores drømme og ideer. Vi har fået det vi ønskede plus meget mere og samtidig har vi sparet mange penge da vi har undgået fejlkøb...

Christina Cruz

5 Stjerne

Vi ønskede professionel rådgivning og vejledning til indretning af vores nye hus som afspejlede vores stil og personlighed. Opgaven gik ud på, at få gamle og nye møbler til at spille sammen samt at skabe en klar linje gennem det nye hus. Anne-Mette Fiil Boligindretning hjalp os i processen med kompetente løsninger til en international indretning med mørke møbler i kontrast med hvide rammer som har givet et eksklusivt mix og et smukt lys....

Betina Rebild

5 Stjerne

Rigtig god oplevelse at få besøg af Anne-Mette og herligt at det er et voksent menneske med en 'u-poppet' tilgang til ny indretning af vores hjem. Jeg var gået helt i stå og kunne ikke se nye muligheder for praktisk indretning, herunder 'aflivning' af kære klenodier..... Her kom Anne-Mettes nøgterne og professionelle indgangsvinkel som en velkommen sparringspartner og nu er jeg 'back-on-track' :-)

Inge Ernst

5 Stjerne

Anne-Mette Fiil har været en uvurderlig hjælp i forbindelse med indretningen at mit hjem. Jeg koblede Anne-Mette på fra starten - og det kan tydeligt ses i dag. Huset fremstår med en rigtig god stil, som jeg stadig føler er min egen. Anne-Mette bistod mig både ved valg af fliser til køkkenet, køkkenelementer, farver på væggene (herunder super flotte tapeter), møbler og ikke mindst lamper, som kan være utrolig svært...

Birgitte Nymann

5 Stjerne